GrunnDak Buurtinitiatief

Sluit je aan via een buurtinitiatief in Groningen! Er zijn verschillende groene wegen naar een GrunnDak. Soms is er meer animo in de straat voor groene daken. In dat geval proberen we dat zo goed mogelijk te begeleiden. Op deze pagina kun je je aanmelden voor een buurtinitiatief. 

Na de aanmelding zoeken we contact. Zijn er al meerdere aanmeldingen dan sturen we een ontwerp en offerte op om een beeld te geven van onze aanpak en de kosten.  

Benieuwd hoe we dat doen en/of welke planten we op het dak neerzetten? Kijk dan op onze plantenlijst of volg onze social media. Raadpleeg ook onze website voor meer informatie over het Grunndak!

 

Voortgang buurtinitiatief

1. Na ongeveer 2 weken nemen wij contact op met iedereen die het formulier heeft ingevuld. Deze buren ontvangen elk een offerte met een ontwerp en we berekenen het totale oppervlakte van jullie buurtinitiatief om de korting te bepalen.
2. We komen met een voorstel voor een datum voor het inmeten van het dak. Tijdens deze afspraak kijken we naar:
- de staat van de dakbedekking
- de onderkant van het dak
Op basis hiervan maken we een inschatting van de stevigheid van het dak en bepalen we of we een groendak kunnen aanleggen en in welke samenstelling.
3. We plannen een gezamenlijk datum voor de aanleg van de groene daken in jullie buurt.

Onze missie: Een groene stad. Doet u mee?

 

We werken elke dag om de stad groener te maken. Doet u mee? Door met ons in contact te komen, kunnen we een begin maken. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

T 06-29574570
E liekel.boer@grunndak.nl

 

 

    Geïnteresseerd?

    Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de aanleg van een groendak? Neem contact met ons op voor meer informatie.