Buurtinitiatief Piet Fransenlaan

Een succesvol voorbeeld van buurtinitiatief is te vinden in de Piet Fransenlaan in het Oosterpark. Het begint meestal met één bewoner die interesse heeft in een groendak en mogelijkheden ziet voor meerdre groene daken in de buurt. Vanaf dit punt is het belangrijk dat wij ondersteuning bieden en aanvullende informatie verstrekken om meer bewoners te betrekken bij de aanleg van groene daken. Als blijkt dat meerdere buurtbewoners geïnteresseerd zijn, organiseren we een informatiebijeenkomst.

Wat betreft de Piet Fransenlaan, werd er een informatiebijeenkomst georganiseerd in de lokale buurtvereniging dat ongeveer een uur duurde. Tijdens deze avond legden wij kort uit wat een groendak is, de opbouw, randvoorwaarden en iets over de beplanting. Ook konden mensen vragen stellen over de offerte en planning.

Hoe meer groene daken we in één keer kunnen aanleggen in een buurt, hoe beter. Zo ook bij de Piet Fransenlaan, waar we het project hebben uitgevoerd in één week tijd. Dit begon met het verstevigen van de schuurtjes en eindigde met het inplanten van de daken met een mooie sedummix. Na afloop van het project hebben we de bewoners bedankt en informatie gestuurd over het onderhoud van hun groendak.

OVERIGE PROJECTEN

OFFERTE GROEN DAK

Wil je een offerte aanvragen of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen.