Buurtinitiatieven in Oosterpark 2019 tot en met 2022

Vanaf de zomer van 2019 zijn de eerste groene daken gelegd in de Oosterpark. De meeste buurtinitiatieven beginnen bij één enthousiasteling en dat was in de Oosterpoort ook zo. Aan de Flamingokade hebben we in 2019 na een eerste aanvraag voor een groen dak op de tuinschuur via de bewoner in de buurt rondgevraagd of er meer interesse was. Na aanleiding daarvan werd er een informatiemoment georganiseerd waarbij de buurt werd uitgenodigd. Na inventarisatie mochten we bij 63 adressen aan de Flamingokade, de Pelikaanstraat en de Paradijsvogelstraat groene daken aanleggen op de tuinschuren. Na aanleg hebben we nog 2 jaar de ontwikkeling van de groene daken gevolgd, vanaf de zomer van 2020 konden we de eerste mooie foto's maken van de groeiende en bloeiende groene daken.

In de jaren erna hebben we vergelijkbare buurtinitiatieven mogen begeleiden. Zo zijn er in de 4 hofjes rond de Florakade, de Hyacinstraat en de Pioenstraat zijn er op vergelijkbare wijze groene daken aangelegd. In het afgelopen jaar hebben we ook onze eerste groene gevels in de Oosterpark mogen maken!
Ook dit jaar hebben we weer een mogelijkheid in de Oosterpark om je aan te melden voor een buurtinitiatief
(klik hier voor de landingspagina), naast de groene daken leggen we deze keer ook groene gevels aan!

OVERIGE PROJECTEN

OFFERTE GROEN DAK

Wil je een offerte aanvragen of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen.