Bûter, brea en griene dakken,
wa dat no wol hat wat moais te pakken

 

In Snits, Ljouwert en It Hearrenfean leggen we net zo makkelijk groene daken aan  als in Groningen. Bij GrunnDak zijn we gek op water, werkt er een Tjalling en het pompeblêd koesteren we ook. Wilt u ook een groendak dan kunnen we daarvoor zorgen. Na een persoonlijk advies krijgt u binnen 2 werkdagen een offerte voor uw groendak inclusief ontwerp. Door in het ontwerp rekening te houden met de draagkracht van het dak kan voor een geschikte dikte van de bodem worden gekozen. Het liefst doen we dit aan de hand van bouwtekeningen van het dak. Wanneer die ontbreken kan er bij twijfel over de draagkracht van het dak voor een constructieberekening worden gezorgd. Rond een groendak, langs dakranden en rond dakelementen (bijvoorbeeld lichtkoepels, rookkanalen, vensters/deuren) wordt grind geplaatst. Door het grind kan afwatering van en naar het groendak plaatsvinden en blijft het dak toegankelijk.
We hebben ervaring met de verschillende subsidietrajecten, mocht de mogelijkheid hiervoor bestaan begeleiden we het gehele traject kosteloos.  Ook in het geval van nieuwbouw helpen we graag in de afstemming van details rondom de dakopbouw.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de aanleg van een groendak? Neem contact met ons op voor meer informatie

Groendak 5 cm substraat met sedum matten
Overkapping, carport, tuinhuis
Groendak 5 cm substraat met sedum matten

 

GrunnDak contact

Vul het contactformulier in, bel of mail ons 

voor een offerte inclusief ontwerp of vragen over de aanleg van een groendak.

Neem contact met ons op

 

Contact informatie

contact@grunndak.nl

Lykle Boer

06-29574570

grunndak.nl

Moleneind 4

9314 TX Foxwolde