Groene Gevels de Zaayer

Onze organisatie is ook verantwoordelijk voor het aanleggen van groene gevels op verzoek van de gemeente. Het project in de Zaayer is een uitstekend voorbeeld hiervan. In samenwerking met de gemeente en de bewoners van de straat hebben we de gevels vergroend. Naast het creëren van geveltuintjes, heeft onze organisatie de opdracht gekregen om groene gevels aan te leggen in overleg met de bewoners. Om dit te realiseren, gingen we langs bij de bewoners om hun wensen te inventariseren, zoals de gewenste klimconstructie en beplanting.

In het najaar van 2023 is het project uitgevoerd nadat alle bewoners waren benaderd en alles was afgestemd met onze contactpersoon bij de gemeente. Tijdens de uitvoering kwamen er meer bewoners naar voren die ook een groene gevel wilden en deze zijn meegenomen in onze uitvoering. Wij geven de voorkeur aan het uitvoeren van het werk in een buurt in één keer, omdat dit efficiënter is en tijd bespaart. De laatste stap was het planten van de klimplanten en het informeren van de bewoners over het onderhoud van de klimplanten door middel van een informatieve flyer.

OVERIGE PROJECTEN

OFFERTE GROEN DAK

Wil je een offerte aanvragen of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen.