Offerte & ontwerp

 

Bij GrunnDak kunt u de aanleg van een groendak uitbesteden. Na een persoonlijk advies krijgt u binnen 2 werkdagen een offerte voor uw groendak inclusief ontwerp. Door in het ontwerp rekening te houden met de draagkracht van het dak kan voor een geschikte dikte van de bodem worden gekozen. Het liefst doen we dit aan de hand van bouwtekeningen van het dak. Wanneer die ontbreken kan er bij twijfel over de draagkracht van het dak voor een constructieberekening worden gezorgd. Rond een groendak, langs dakranden en rond dakelementen (bijvoorbeeld lichtkoepels, rookkanalen, vensters/deuren) wordt grind geplaatst. Door het grind kan afwatering van en naar het groendak plaatsvinden en blijft het dak toegankelijk.
Aan de hand van de offerte en het ontwerp kan er eventueel subsidie worden aangevraagd mocht dit mogelijk zijn in uw gemeente. Het gehele traject begeleiden we kosteloos.  Ook in het geval van nieuwbouw helpen we graag in de afstemming van details rondom de dakopbouw.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de aanleg van een groendak? Neem contact met ons op voor meer informatie

Combinatie met zonnepanelen
Carport met groendak
Schuindak met groendak

GrunnDak contact

Onze missie: Een groene stad. Doet u mee?

 

We werken elke dag om de stad groener te maken. Doet u mee? Door met ons in contact te komen, kunnen we een begin maken. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

T 06-29574570
E contact@grunndak.nl