Offerte & ontwerp

 

Bij GrunnDak kunt u de aanleg van een groendak uitbesteden. Na een persoonlijk advies krijgt u binnen 2 werkdagen een offerte voor uw groendak inclusief ontwerp. Door in het ontwerp rekening te houden met de draagkracht van het dak kan voor een geschikte dikte van de bodem worden gekozen. Het liefst doen we dit aan de hand van bouwtekeningen van het dak. Wanneer die ontbreken kan er bij twijfel over de draagkracht van het dak voor een constructieberekening worden gezorgd. Rond een groendak, langs dakranden en rond dakelementen (bijvoorbeeld lichtkoepels, rookkanalen, vensters/deuren) wordt grind geplaatst. Door het grind kan afwatering van en naar het groendak plaatsvinden en blijft het dak toegankelijk.
Aan de hand van de offerte en het ontwerp kan er eventueel subsidie worden aangevraagd mocht dit mogelijk zijn in uw gemeente. Het gehele traject begeleiden we kosteloos.  Ook in het geval van nieuwbouw helpen we graag in de afstemming van details rondom de dakopbouw.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de aanleg van een groendak? Neem contact met ons op voor meer informatie

Overkapping, carport, tuinhuis
Groendak 5 cm substraat met sedum matten
Groendak 5 cm substraat met sedum matten

GrunnDak contact

Vul het contactformulier in, bel of mail ons 

voor een offerte inclusief ontwerp of vragen over de aanleg van een groendak.

Neem contact met ons op

 

Contact informatie

contact@grunndak.nl

06-29574570

www.grunndak.nl

Moleneind 4

9314 TX Foxwolde

Over ons

Team GrunnDak

Liekel Boer - Eigenaar en bedrijfsleider

Liekel is de bedrijfsleider en oprichter van GrunnDak. Dat het GrunnDak begint bij een goede bodem weet hij als geen ander. Zowel bouwtechnisch als bouwfysisch een goede inschatting maken blijft de kern.

Wim - Adviseur en commercieel medewerker buitendienst

Wim helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Dat er meer komt kijken bij een groendak dan de verkoop legt hij graag uit. Bovendien is hij de drijvende kracht achter elke innovatie binnen GrunnDak.

Joyce - Commercieel medewerker binnendienst & HR

Joyce bestuurt het kantoor. Heeft u een vraag gesteld over een groendak via de mail of telefoon? Grote kans dat Joyce die vraag beantwoord.

Jonathan - Voorman

Jonathan is dé man op de grond en op hét dak. Hij is een echte professional. Tijdens de aanleg van het groendak zorgt hij ervoor dat alles loopt zoals het moet lopen.

Maria - Commercieel medewerker binnendienst

Maria heeft hoogstwaarschijnlijk het ontwerp getekend van uw groendak. Op ons kantoor regelt zij van alles, van offerte tot plantencheck!

Arnout - Medewerker buitendienst

Arnout heeft al een heel aantal m2 achter de rug. Veiligheid boven alles, hij denkt graag mee en vooral veel lol.

Tjalling & Danielle - Medewerker buitendienst, plantenexpert

Tjalling & Danielle weten veel over de planten op het dak en vertellen er graag over. Zij weten als geen ander hoe het dak groeit.