Offerte & ontwerp

 

Bij GrunnDak kunt u de aanleg van een groendak uitbesteden. Na een persoonlijk advies krijgt u binnen 2 werkdagen een offerte voor uw groendak inclusief ontwerp. Door in het ontwerp rekening te houden met de draagkracht van het dak kan voor een geschikte dikte van de bodem worden gekozen. Het liefst doen we dit aan de hand van bouwtekeningen van het dak. Wanneer die ontbreken kan er bij twijfel over de draagkracht van het dak voor een constructieberekening worden gezorgd. Rond een groendak, langs dakranden en rond dakelementen (bijvoorbeeld lichtkoepels, rookkanalen, vensters/deuren) wordt grind geplaatst. Door het grind kan afwatering van en naar het groendak plaatsvinden en blijft het dak toegankelijk.
Aan de hand van de offerte en het ontwerp kan er eventueel subsidie worden aangevraagd mocht dit mogelijk zijn in uw gemeente. Het gehele traject begeleiden we kosteloos.  Ook in het geval van nieuwbouw helpen we graag in de afstemming van details rondom de dakopbouw.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de aanleg van een groendak? Neem contact met ons op voor meer informatie

Combinatie met zonnepanelen
Carport met groendak
Schuindak met groendak

GrunnDak contact

Onze missie: Een groene stad. Doet u mee?

 

We werken elke dag om de stad groener te maken. Doet u mee? Door met ons in contact te komen, kunnen we een begin maken. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

T 06-29574570
E contact@grunndak.nl

 

 

  Over ons

  Team GrunnDak

  Liekel Boer - Eigenaar

  Liekel is de oprichter van GrunnDak. Dat het GrunnDak begint bij een goede bodem weet hij als geen ander. Zowel bouwtechnisch als bouwfysisch een goede inschatting maken blijft de kern.

  Wim - Advies & techniek

  Wim helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Dat er meer komt kijken bij een groendak dan de verkoop legt hij graag uit. Bovendien is hij de drijvende kracht achter elke innovatie binnen GrunnDak.

  Joyce - Kantoor & interne zaken

  Joyce bestuurt het kantoor. Heeft u een vraag gesteld over een groendak via de mail of telefoon? Grote kans dat Joyce die vraag beantwoord.

  Jonathan - Voorman

  Jonathan is dé man op de grond en op hét dak. Hij is een echte professional. Tijdens de aanleg van het groendak zorgt hij ervoor dat alles loopt zoals het moet lopen.

  Maria - Medewerker binnendienst

  Maria heeft hoogstwaarschijnlijk het ontwerp getekend van uw groendak. Op ons kantoor regelt zij van alles, van offerte tot plantencheck!

  Mirjam - Buurtinitiatieven & promotie

  Mirjam zorgt ervoor dat de buurtinitiatieven in goede banen worden geleid. Ze helpt graag mee om te kijken wie er in de straat nog meer een groendak wil.

  Weston - Medewerker buitendienst & techniek

  Weston heeft oog voor het werk en is technisch erg handig. Samen met Jonathan helpt hij mee in de voorbereiding en de aanleg van de groene daken. Bovendien heeft hij een uitstekende muzieksmaak.

  Okke - Medewerker binnendienst

  Okke ondersteunt ons op het kantoor, hij is degene die de meeste vragen kan beantwoorden die als eerste worden gesteld. Hij legt graag uit hoe een GrunnDak werkt of hoe het groeit.

  Arnout - Medewerker buitendienst

  Arnout heeft al een heel aantal m2 achter de rug. Veiligheid boven alles, hij denkt graag mee en hij heeft vooral graag veel plezier in zijn werk.

  Tjalling & Danielle - Medewerker buitendienst, plantenexpert

  Tjalling & Danielle weten veel over de planten op het dak en vertellen er graag over. Zij weten als geen ander hoe het dak groeit.