Over ons

Over ons

Wij leggen groene daken aan in Groningen en omstreken.
Zo maken we stad en ommeland nóg groener.

Onderkant Grunndak logo

Over Grunndak

Vanuit huis hebben we oog voor kwaliteit. Alleen met het leveren van kwalitatieve groene daken halen we dan ook plezier uit ons werk. We zorgen voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig dak door in het ontwerp de sterkte van het dak, de kwaliteit van de te gebruiken materialen en beplanting leidend te houden.

 

Team GrunnDak

Liekel Boer - Eigenaar

Liekel is de oprichter van GrunnDak. Dat het GrunnDak begint bij een goede bodem weet hij als geen ander. Zowel bouwtechnisch als bouwfysisch een goede inschatting maken blijft de kern.

Wim - Advies & techniek

Wim helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Dat er meer komt kijken bij een groendak dan de verkoop legt hij graag uit. Bovendien is hij de drijvende kracht achter elke innovatie binnen GrunnDak.

Joyce - Kantoor & interne zaken

Joyce bestuurt het kantoor. Heeft u een vraag gesteld over een groendak via de mail of telefoon? Grote kans dat Joyce die vraag beantwoord.

Jonathan - Voorman

Jonathan is dé man op de grond en op hét dak. Hij is een echte professional. Tijdens de aanleg van het groendak zorgt hij ervoor dat alles loopt zoals het moet lopen.

Maria - Medewerker binnendienst

Maria heeft hoogstwaarschijnlijk het ontwerp getekend van uw groendak. Op ons kantoor regelt zij van alles, van offerte tot plantencheck!

Mirjam - Buurtinitiatieven & promotie

Mirjam zorgt ervoor dat de buurtinitiatieven in goede banen worden geleid. Ze helpt graag mee om te kijken wie er in de straat nog meer een groendak wil.

Weston - Medewerker buitendienst & techniek

Weston heeft oog voor het werk en is technisch erg handig. Samen met Jonathan helpt hij mee in de voorbereiding en de aanleg van de groene daken. Bovendien heeft hij een uitstekende muzieksmaak.

Okke - Medewerker binnendienst

Okke ondersteunt ons op het kantoor, hij is degene die de meeste vragen kan beantwoorden die als eerste worden gesteld. Hij legt graag uit hoe een GrunnDak werkt of hoe het groeit.

Arnout - Medewerker buitendienst

Arnout heeft al een heel aantal m2 achter de rug. Veiligheid boven alles, hij denkt graag mee en hij heeft vooral graag veel plezier in zijn werk.

Tjalling & Danielle - Medewerker buitendienst, plantenexpert

Tjalling & Danielle weten veel over de planten op het dak en vertellen er graag over. Zij weten als geen ander hoe het dak groeit.

Onze missie: meer groen. Doet u mee?

Neem contact op voor vrijblijvend advies en een offerte.