Over ons

Over ons

Wij leggen groene daken aan in Groningen en omstreken.
Zo maken we stad en ommeland nóg groener.

Onderkant Grunndak logo

Over Grunndak

Vanuit huis hebben we oog voor kwaliteit. Alleen met het leveren van kwalitatieve groene daken halen we dan ook plezier uit ons werk. We zorgen voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig dak door in het ontwerp de sterkte van het dak, de kwaliteit van de te gebruiken materialen en beplanting leidend te houden.

 

Team GrunnDak

Liekel Boer - Eigenaar

Liekel is de oprichter van GrunnDak. Dat het GrunnDak begint bij een goede bodem weet hij als geen ander. Zowel bouwtechnisch als bouwfysisch een goede inschatting maken blijft de kern.

Jonathan - Uitvoerder

Jonathan is in woord en daad de uitvoerder. Tijdens de aanleg van het groendak draagt hij zorg voor zowel de organisatie van het werk als van het team. Bovendien, de morgen stond heeft goud in de mond!

 

Arnout - Hoofd kantoor

Arnout is de gangmaker op het kantoor. Hij is betrokken bij alle interne organisatie en zorgt voor de fine-tuning ervan, van aanvraag tot planning. Hij is de schakel van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

Loes - Medewerker buitendienst & medewerker binnendienst

Loes helpt mee op het dak én het kantoor. Zij is de specialist die het meeste weet van de planten op het dak en langs de gevel; dakduinen, randbeplanting, imposante klimmers, alles wat groeit en bloeit! Naar boven en verder!

Wim - Advies & techniek

Wim helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Dat er meer komt kijken bij een groendak dan de verkoop legt hij graag uit. Ook is hij de drijvende kracht achter elke innovatie binnen GrunnDak.

Joyce - Interne zaken

Joyce ondersteunt op de achtergrond en is intern het aanspreekpunt binnen GrunnDak.

Maria - Medewerker binnendienst

Maria heeft hoogstwaarschijnlijk het ontwerp getekend van uw groendak. Op ons kantoor regelt zij van alles, van offerte tot plantencheck!

Koos - Ontwerper

Koos ontwerpt de daktuinen en groene gevels. In de uitdaging om van wens naar uitvoering te komen overtuigt hij met vindingrijkheid en originaliteit. Een passend ontwerp is de significante factor voor mooi werk.

Mirjam - Externe communicatie & promotie

Mirjam zorgt ervoor dat wat we doen kan worden gezien. Ze zorgt voor de externe communicatie en de eerste aansluiting bij andere projecten.

Ferenc - Medewerker buitendienst

Ferenc helpt mee op het dak, hij heeft al veel groene daken helpen aanleggen. Hij is het extra paar handen en de lengte die we nodig zijn bij de aanleg en bij de plantenchecks!

Okke - Medewerker binnendienst

Okke ondersteunt ons op het kantoor, hij is degene die de meeste vragen kan beantwoorden die als eerste worden gesteld. Hij legt graag uit hoe een GrunnDak werkt of hoe het groeit.

Tjalling & Danielle - Medewerker buitendienst, plantenexpert

Tjalling & Danielle weten veel over de planten op het dak en vertellen er graag over. Zij weten als geen ander hoe het dak groeit.

Onze Partners

Onze missie: meer groen. Doet u mee?

Neem contact op voor vrijblijvend advies en een offerte.