Over ons

OVER GRUNNDAK

Voor jouw groene dak of gevel maken we een passend ontwerp (hoe creatiever, hoe leuker we dat vinden), bedenken we welke planten daarbij passend zijn, staan we open voor suggesties en kijken we na aanleg 2 jaar met je mee. We vinden het belangrijk dat we kwaliteit leveren, dat we werkelijk bijdragen aan de biodiversiteit en dat de uitgekozen planten goed kunnen groeien. Daarom maken we géén gebruik van standaard groene systemen maar leveren we maatwerk.

 

Ons team bestaat uit een diverse groep Groningers - ieder met een eigen expertise - die met plezier samenwerkt om Groningen zo Grunn mogelijk te maken!

 

 

TEAM GRUNNDAK

 

Liekel

Liekel

Liekel is de oprichter van GrunnDak. Liekel begrijpt als geen ander dat alles begint bij een goede bodem en een solide fundering.

Jonathan

Jonathan

Jonathan is in woord en daad de uitvoerder. Tijdens de aanleg van het groendak draagt hij zorg voor zowel de organisatie van het werk als van het team. Bovendien, de morgen stond heeft goud in de mond!

Arnout

Arnout

Arnout is de gangmaker op het kantoor. Hij is betrokken bij alle interne organisatie en zorgt voor de fine-tuning ervan, van aanvraag tot planning. Hij is de schakel van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

Sietske

Sietske

Sietske zorgt ervoor dat wat we doen kan worden gezien. Zij doet de externe communicatie, is buurtbegeleider en denkt graag na over de volgende stap van GrunnDak.

Han

Han

Grote kans dat Han jouw groene dak of gevel aanlegt. Met zijn nieuwe ideeën en groene handen zorgt hij voor een mooi resultaat.

Ferenc

Ferenc

Ferenc helpt mee op het dak, hij heeft al veel groene daken helpen aanleggen. Hij is het extra paar handen en de lengte die we nodig zijn bij de aanleg en bij de plantenchecks!

Koos

Koos

Koos ontwerpt de daktuinen en groene gevels. In de uitdaging om van wens naar uitvoering te komen overtuigt hij met vindingrijkheid en originaliteit. Een passend ontwerp is de significante factor voor mooi werk.

Wim

Wim

Wim helpt graag bij het maken van de juiste keuze. Dat er meer komt kijken bij een groendak dan de verkoop legt hij graag uit. Ook is hij de drijvende kracht achter elke innovatie binnen GrunnDak.

Joyce

Joyce

Joyce ondersteunt op de achtergrond en is intern het aanspreekpunt binnen GrunnDak.

Maria

Maria

Maria schept structuur in de chaos. Op ons kantoor regelt zij van alles, van offerte tot plantencheck!

Mirjam

Mirjam

Mirjam ondersteunt ons met tekst en enthousiasme! Ook zet ze zich in om haar eigen buurt groener te maken.

Onze Partners

CONTACT

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.