Scandinavisch groendak in Haren

In het najaar van 2023 hebben we deel uitgemaakt van een bouwteam dat verantwoordelijk was voor de realisatie van een grasdak in Haren - van ontwerp tot uitvoering. Door samen te werken met zowel de architect als de bouwpartij hebben we de details van het grasdak uitgewerkt, wat resulteerde in een indrukwekkend eindproduct. De uitvoering van het project begon in de zomer, waarbij het inzaaien als laatste stap werd uitgevoerd in september. Om een Scandinavisch grasdak te creƫren dat opging in de omgeving van het huis, hebben we turfzakken gebruikt. De planten bestonden uit inheemse grassen van Cruydt Hoeck, gecombineerd met een kruidenmix die afgestemd was op de grondsoort van de turfzakken.

Net als bij al onze projecten, houden we toezicht op en bieden we onderhoud voor twee jaar na voltooiing. Dit is vooral belangrijk bij grote projecten, omdat het helpt bij het waarborgen van een duurzaam dak voor tevreden klanten. Samenwerking zorgt voor efficiƫntere uitvoering en geeft ons de mogelijkheid om sterke uitgangspunten aan te reiken voor de realisatie van groendaken tijdens het ontwerpproces.

OVERIGE PROJECTEN

OFFERTE GROEN DAK

Wil je een offerte aanvragen of heb je een vraag? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door onderstaande formulier in te vullen.