SNN aanvraag - Verduurzaming en Verbetering

In een aantal gevallen is het mogelijk om de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen aan te spreken voor de aanleg van een groendak. Voor de aanleg van het groendak zullen we de technische inschatting overleggen en delen. Bij de aanleg de leveren naslag werk. Meer informatie over de voorwaarden en wie er voor in aanmerking kan komen is terug te vinden op de website van SNN (link).

 

Komt uw huis hiervoor in aanmerking? Dan is een groendak mogelijk een mooie verbetering van uw woning. Om de aanvraag te kunnen ondersteunen leveren we voor de desbetreffende huizen een offerte aan voor het groendak.

Kijk voor een selectie van onze planten op onze plantenlijst of volg onze social media. Raadpleeg ook onze website voor meer informatie over het GrunnDak!

 

Onze missie: Een groene stad. Doet u mee?

 

We werken elke dag om de stad groener te maken. Doet u mee? Door met ons in contact te komen, kunnen we een begin maken. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

T 06-29574570
E contact@grunndak.nl

 

 

    Geïnteresseerd?

    Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de aanleg van een groendak? Neem contact met ons op voor meer informatie.