SNN aanvraag - Verduurzaming en Verbetering

Op 10 januari 2022 gaat de subsidie Verduurzaming en Verbetering Groningen open. Je kan dan vanaf 9.00 uur s' ochtends een aanvraag indienen via het eLoket.
Meer informatie over de voorwaarden en wie er voor in aanmerking kan komen is terug te vinden op de website van SNN (link).

Komt uw huis hiervoor in aanmerking? Dan is een groendak mogelijk een mooie verbetering van uw woning. Om de aanvraag te kunnen ondersteunen leveren we voor de desbetreffende huizen een offerte aan voor het groendak.

Om iedere aanvraag van een offerte te kunnen voorzien geven we voor het SNN traject eerst een offerte uit.  Na de aanvraag leveren we een ontwerp en naslagwerk aan voor de aanleg van het groendak. In overleg wordt de aanleg gepland.

Voor de aanleg komen we per dak langs om uit te leggen hoe we de groene daken aanleggen en wordt er specifiek gekeken naar de mogelijkheden per dak voor een GrunnDak.

Kijk voor een selectie van onze planten op onze plantenlijst of volg onze social media. Raadpleeg ook onze website voor meer informatie over het GrunnDak!

 

Onze missie: Een groene stad. Doet u mee?

 

We werken elke dag om de stad groener te maken. Doet u mee? Door met ons in contact te komen, kunnen we een begin maken. Vul het contactformulier in voor meer informatie.

T 06-29574570
E contact@grunndak.nl

 

 

    Geïnteresseerd?

    Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de aanleg van een groendak? Neem contact met ons op voor meer informatie.