Zakelijk

 

Groene daken hebben een positieve bijdragen aan onze omgeving. We zien steeds vaker dat de vraag naar groene daken ook wordt gesteld uit oogpunt van het beheer van een pand. De aanleg van een daktuin kan bijvoorbeeld een significante toevoeging zijn waar dat eerder niet werd verwacht. Centraal in onze aanpak staat het benutten van de potentie van het dak. Bij het aanleggen van groene daken werken we vanuit de mogelijkheden en de wensen die er bestaan. Het gehele traject begeleiden we.  In het geval van nieuwbouw helpen we graag in de afstemming van details rondom de dakopbouw.

Geïnteresseerd?

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden zijn voor de aanleg van een groendak? Neem contact met ons op voor meer informatie

De Portfolio van GrunnDak

 

GrunnDak legt groene daken in Groningen en omstreken sinds 2017. Via onze social media en via onze website laten we graag zien wat we doen. Een aantal projecten springen boven het maaiveld uit. Bent u benieuwd naar ons werk? In overleg brengen we u graag in contact met bewoners en we laten graag ons werk zien. Meer informatie is terug te lezen in de verschillende blogs zoals hieronder weergegeven die we hebben geschreven ter ere en glorie. 

Buurtinitiatieven

Samen met de hele straat op weg naar een groendak? We helpen graag en ondersteunen waar we kunnen. Voor elk dak geven we technisch naslagwerk op het moment van aanleg en de eerste 2 jaar blijven we betrokken.

Architectuur en nieuwbouw

Bij het ontwerp van een huis kan een groendak van GrunnDak een mooie toevoeging zijn. We ondersteunen graag in dit proces. Het liefst zo vroeg mogelijk. Als onderdeel van het team kunnen we een bepalende bijdrage leveren.

Overheid

In onze huidige steden is er aan steen geen gebrek. Klimaatadaptatie wordt steeds meer het centrale uitgangspunt in beleid. Een groene stad, aan die toekomst willen we een bijdrage leveren.

GrunnDak contact

Onze missie: Een groene stad, doet u mee?

 

We werken elke dag om de stad groener te maken. Doet u mee? Door met ons in contact te komen, kunnen we een begin maken. Vul het contactformulier in voor meer informatie.